Recept
« Terug naar recepten
Wortelbrochetttes
PT10M
Wortelbrochetttes
Een heerlijk wortelbrochetttes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zoom: gezondheid
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortelbrochetttes te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°c.
Meng in een diep bord de olie met de honing, paprikapoeder en zwarte peper.
Maak de wortelen schoon en snij ze in fijne plakjes.
Voeg ze toe aan de marinade en zet ze 30 minuten opzij,op kamertemperatuur.
Maak nu met de wortelplakjes minibrochettes.
Leg ze in een ovenschaal.
Zet ze in een oven tot ze goudkleurig zijn.
Overgiet ze regelmatig met de marinade en draai ze meerdere keren om.
Verdeel over de borden en bestrooi met grof zout.
Meng in een diep bord de olie met de honing, paprikapoeder en zwarte peper.
Maak de wortelen schoon en snij ze in fijne plakjes.
Voeg ze toe aan de marinade en zet ze 30 minuten opzij,op kamertemperatuur.
Maak nu met de wortelplakjes minibrochettes.
Leg ze in een ovenschaal.
Zet ze in een oven tot ze goudkleurig zijn.
Overgiet ze regelmatig met de marinade en draai ze meerdere keren om.
Verdeel over de borden en bestrooi met grof zout.