Recept
« Terug naar recepten
Wortelcrèmesoep
PT45M
Wortelcrèmesoep
Een heerlijk wortelcrèmesoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortelcrèmesoep te bereiden
Verhit een beetje olie in een pan. Fruit de in stukjes gesneden wortel en ui een paar minuten. Voeg de groentebouillon en de Worcestersaus toe. De koriander op enkele takjes na grof snijden en ook toevoegen. Aan de kook brengen en 30 minuten zachtjes laten koken tot de wortels gaar zijn. Pureer met een staafmixer glad. Melk toevoegen tot de gewenste soepdikte is bereikt. De achtergehouden koriander hakken en gebruiken voor de garnering.
adriaan1 zegt:
Mfgr,Adriaan