KookJij

Wortelcrèmesoep

Een heerlijk wortelcrèmesoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wortelcrèmesoep te bereiden

Verhit een beetje olie in een pan. Fruit de in stukjes gesneden wortel en ui een paar minuten. Voeg de groentebouillon en de Worcestersaus toe. De koriander op enkele takjes na grof snijden en ook toevoegen. Aan de kook brengen en 30 minuten zachtjes laten koken tot de wortels gaar zijn. Pureer met een staafmixer glad. Melk toevoegen tot de gewenste soepdikte is bereikt. De achtergehouden koriander hakken en gebruiken voor de garnering.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

adriaan1

adriaan1 zegt:
Hallo Tania ,ook lekker met een visfond ipv groentebouillon ;)
Mfgr,Adriaan