Recept
« Terug naar recepten
Wortelcupcakes met roomkaasglazuur
PT20M
Wortelcupcakes met roomkaasglazuur
Een heerlijk wortelcupcakes met roomkaasglazuur recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Cupcakes elke dag feest - Alisa Morov
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortelcupcakes met roomkaasglazuur te bereiden
Verwarm de oven voor op 150°C.
Zeef alle ingrediënten in een kom.
Voeg al stevig kloppend de olie, eieren en vanille-essence toe.
Schep er de walnoten, geraspte wortel en ananans door.
Schep het beslag met een lepel in de cupcakevormpjes.
Vul de vormpjes maar voor de helft.
Bak de cupcakes 25-35 minuten in de oven, of tot een ingestoken satstokje er schoon uitkomt.
Vul een spuitzak met een klein, glad mondstuk met het roomkaasglazuur en spuit het op de cupcakes.
Zeef alle ingrediënten in een kom.
Voeg al stevig kloppend de olie, eieren en vanille-essence toe.
Schep er de walnoten, geraspte wortel en ananans door.
Schep het beslag met een lepel in de cupcakevormpjes.
Vul de vormpjes maar voor de helft.
Bak de cupcakes 25-35 minuten in de oven, of tot een ingestoken satstokje er schoon uitkomt.
Vul een spuitzak met een klein, glad mondstuk met het roomkaasglazuur en spuit het op de cupcakes.