Recept
« Terug naar recepten
Wortelen opgestoofd met zachte honing mosterd
PT25M
Wortelen opgestoofd met zachte honing mosterd
Een heerlijk wortelen opgestoofd met zachte honing mosterd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortelen opgestoofd met zachte honing mosterd te bereiden
Stoof de ajuin grof gesneden aan in een beetje boter.
Kruiden fijn malen in vijzel en toevoegen aan de ajuin.
Wortelen in fijne ringen snijden,honing en mosterd evenzeer toevoegen, laat dit beetgaar stoven onder gesloten deksel.
Hak de peterselie fijn en voeg deze voor het opdienen toe.
Serveer deze groenten zeer warm.
Kruiden fijn malen in vijzel en toevoegen aan de ajuin.
Wortelen in fijne ringen snijden,honing en mosterd evenzeer toevoegen, laat dit beetgaar stoven onder gesloten deksel.
Hak de peterselie fijn en voeg deze voor het opdienen toe.
Serveer deze groenten zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jetje zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt: