KookJij

Wortelen opgestoofd met zachte honing mosterd

Een heerlijk wortelen opgestoofd met zachte honing mosterd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wortelen opgestoofd met zachte honing mosterd te bereiden

Stoof de ajuin grof gesneden aan in een beetje boter.
Kruiden fijn malen in vijzel en toevoegen aan de ajuin.
Wortelen in fijne ringen snijden,honing en mosterd evenzeer toevoegen, laat dit beetgaar stoven onder gesloten deksel.
Hak de peterselie fijn en voeg deze voor het opdienen toe.
Serveer deze groenten zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Jetje, gewoon op smaak kruiden, voor de ene mag het goed gekruid zijn, voor de andere niet. Gewoon een deel van de kruiden malen, de rest kan je nog altijd voor een ander gerecht gebruiken.:);):p
Jetje

Jetje zegt:
Bedankt Hilde voor je snelle antwoordje. Is dat mosterdzaad ook zo makkelijk te vinden? Hoeveel dient men van beide zaden ongeveer te gebruiken? Groetjes aan jullie 3tjes.:)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Jetje, venkelzaad kan je in Belgie overal verkrijgen, zowel in kleine supermarkten als in grote warenhuizen. Groetjes van ons 3tjes :);):p
Jetje

Jetje zegt:
Hilde, het lijkt me erg lekker en ga het zeker eens maken. Waar kan ik (in België) venkelzaad kopen? Ik heb het nog nooit gezien. :D