Recept
« Terug naar recepten
Wrap Hapje
PT15M
Wrap Hapje
Een heerlijk wrap hapje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
brutselblog
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wrap Hapje te bereiden
Bak hiervoor 1 fijngesnipperde ui met 1 theelepel sambal en 1/2 eetlepel gemberpoeder tot de ui zacht is. Doe er dan 125 gram in plakjes gesneden champignons bij en bak deze tot ze zacht zijn. Voeg 2 eetlepels pindakaas en 1 eetlepel ketjap manis toe en warm het nog even goed door. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg ze daarna met plakjes varkensrollade (vleeswaar, voor 2 wraps heb je 100 gram nodig) en schep er het ui-champignon mengsel op. Rol de wraps goed op en snij ze in stukjes. Eet smakelijk!