KookJij

Wrap Hapje

Een heerlijk wrap hapje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: brutselblog
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wrap Hapje te bereiden

Bak hiervoor 1 fijngesnipperde ui met 1 theelepel sambal en 1/2 eetlepel gemberpoeder tot de ui zacht is. Doe er dan 125 gram in plakjes gesneden champignons bij en bak deze tot ze zacht zijn. Voeg 2 eetlepels pindakaas en 1 eetlepel ketjap manis toe en warm het nog even goed door. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg ze daarna met plakjes varkensrollade (vleeswaar, voor 2 wraps heb je 100 gram nodig) en schep er het ui-champignon mengsel op. Rol de wraps goed op en snij ze in stukjes. Eet smakelijk!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst