Recept
« Terug naar recepten
Yam neua
PT651M
Yam neua
Een heerlijk yam neua recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
651 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
R. Guerand
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Yam neua te bereiden
Maak een marinade van de gember, sojasaus, 3 eetlepels vissaus, 2 eetlepels bruine suiker en 3 teentjes knoflook.
Marineer de biefstukken hier circa 8 uur in.
Verdeel alle groenten over 2 grote borden.
Dep de biefstukjes schoon en droog en grill ze 3 minuten aan iedere kant.
Laat je 5 minuten rusten, ze mogen lauw zijn.
Wrijf in een vijzel de peper fijn met de limoensap, 3 eetlepels vissaus en 0,5 eetlepel suiker.
Desgewenst kun je daar ook nog knoflook aan toevoegen.
Schep de dressing over de salade.
Snijd de biefstuk in dunne plakjes en leg ze op de salade.
Garneren met geknipte koriander.
Marineer de biefstukken hier circa 8 uur in.
Verdeel alle groenten over 2 grote borden.
Dep de biefstukjes schoon en droog en grill ze 3 minuten aan iedere kant.
Laat je 5 minuten rusten, ze mogen lauw zijn.
Wrijf in een vijzel de peper fijn met de limoensap, 3 eetlepels vissaus en 0,5 eetlepel suiker.
Desgewenst kun je daar ook nog knoflook aan toevoegen.
Schep de dressing over de salade.
Snijd de biefstuk in dunne plakjes en leg ze op de salade.
Garneren met geknipte koriander.
fabita zegt: