Recept
« Terug naar recepten
Yoghurt panna cotta met granaatappel
PT10M
Yoghurt panna cotta met granaatappel
Een heerlijk yoghurt panna cotta met granaatappel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekkerensimpel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Yoghurt panna cotta met granaatappel te bereiden
Doe de slagroom, suiker en vanillesuiker in een pannetje en breng het aan de kook. Roer het wel af en toe door. Vul ondertussen een bakje met koud water en leg het blaadje gelatine daar voor ongeveer 5 minuten in. Als je de slagroom aan de kook gebracht hebt haal je deze van het vuur. Knijp de gelatine na 5 minuten uit met je handen en roer deze door de slagroom.
Voeg daarna ook de yoghurt toe en roer het nogmaals goed door. Giet het mengsel in 2 tot 3 glazen/bakjes en zet dit in de koelkast. De yoghurt panna cotta is binnen een paar uur klaar, afhankelijk van je koelkast, maar de volgende dag is de panna cotta zeker goed.
Als je de panna cotta gaat serveren strooi je wat granaatappelpitjes over de panna cotta om het helemaal af te maken.
Voeg daarna ook de yoghurt toe en roer het nogmaals goed door. Giet het mengsel in 2 tot 3 glazen/bakjes en zet dit in de koelkast. De yoghurt panna cotta is binnen een paar uur klaar, afhankelijk van je koelkast, maar de volgende dag is de panna cotta zeker goed.
Als je de panna cotta gaat serveren strooi je wat granaatappelpitjes over de panna cotta om het helemaal af te maken.