Recept
« Terug naar recepten
yoghurthangop met gegrilde mango
PT0M
yoghurthangop met gegrilde mango
Een heerlijk yoghurthangop met gegrilde mango recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
lalalllaa hehehehe
Bereidingstijd:
0 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe yoghurthangop met gegrilde mango te bereiden
- Theedoek vochtig maken, uitwringen en in een vergiet leggen.
- Vergiet in een grote kom hangen.
- Yoghurt in vergiet schenken en in de koelkast 5-6 uur laten uitlekken tot
de massa dik en romig is (=hangop).
- Massa in schaal overscheppen en vanillesuiker erdoor roeren.
- Mango schillen en in partjes snijden.
- De pijnboompitten roosteren in een koekenpan
- Mango partjes bestrijken met gembersiroop of honing en in een hete koekenpan
lichtbruin roosteren, halverwege keren.
- Hangop in diepe borden scheppen en partjes mango ernaast leggen.
- pijnboompitjes erover strooien
- Vergiet in een grote kom hangen.
- Yoghurt in vergiet schenken en in de koelkast 5-6 uur laten uitlekken tot
de massa dik en romig is (=hangop).
- Massa in schaal overscheppen en vanillesuiker erdoor roeren.
- Mango schillen en in partjes snijden.
- De pijnboompitten roosteren in een koekenpan
- Mango partjes bestrijken met gembersiroop of honing en in een hete koekenpan
lichtbruin roosteren, halverwege keren.
- Hangop in diepe borden scheppen en partjes mango ernaast leggen.
- pijnboompitjes erover strooien