KookJij

Zabaglione allo rosato

Een heerlijk zabaglione allo rosato recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zabaglione allo rosato te bereiden

Klop de eierdooiers in de kom met suiker en de rosato met een elektrische mixer schuimig en zet de kom op een pan met een laagje kokend water.
Het water mag de kom niet aanraken.
Blijf met de mixer ongeveer 5 minuten kloppen tot een schuimige en romige mousse.
Giet deze in de hoge glazen en serveer met het koekje in het toetje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Oke, bedankt! Ga ik eens proberen, heb er nog nooit van gehoord:):);):p
astridboschvanden@gmail.com

[email protected] zegt:
Soort van prosecco? Recept is volgens mij een zabaglione dus kun je het ook met 100 ml. prosecco of marsala maken ;)
apu

apu zegt:
Wat is rosato?:)