Recept
« Terug naar recepten
Zabaglione allo rosato
PT15M
Zabaglione allo rosato
Een heerlijk zabaglione allo rosato recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jiangyi chen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zabaglione allo rosato te bereiden
Klop de eierdooiers in de kom met suiker en de rosato met een elektrische mixer schuimig en zet de kom op een pan met een laagje kokend water.
Het water mag de kom niet aanraken.
Blijf met de mixer ongeveer 5 minuten kloppen tot een schuimige en romige mousse.
Giet deze in de hoge glazen en serveer met het koekje in het toetje.
Het water mag de kom niet aanraken.
Blijf met de mixer ongeveer 5 minuten kloppen tot een schuimige en romige mousse.
Giet deze in de hoge glazen en serveer met het koekje in het toetje.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
[email protected] zegt:
apu zegt: