Recept
« Terug naar recepten
Zachte geitenkaas met groene asperges
PT30M
Zachte geitenkaas met groene asperges
Een heerlijk zachte geitenkaas met groene asperges recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zachte geitenkaas met groene asperges te bereiden
Bereiding:
Was de asperges en snijd uiteiden eraf.
Kook ze in water met een beetje zout in 3 min. tot 5 min beetgaar.
Laat uitlekken.
Klop olie, azijn en groene kruiden door elkaar.
Leg de asperges in de vinaigrette.
leg op elk bord een blokje geitenkaas.
Leg de asperges erop.
Schep de vinaigrette over de asperges en naast de feta.
Maal peper erboven en bestrooi met zeezout.
Serveren met warm brood.
Was de asperges en snijd uiteiden eraf.
Kook ze in water met een beetje zout in 3 min. tot 5 min beetgaar.
Laat uitlekken.
Klop olie, azijn en groene kruiden door elkaar.
Leg de asperges in de vinaigrette.
leg op elk bord een blokje geitenkaas.
Leg de asperges erop.
Schep de vinaigrette over de asperges en naast de feta.
Maal peper erboven en bestrooi met zeezout.
Serveren met warm brood.