Recept
« Terug naar recepten
Zachte Herve gegratineerd met droge vruchten
PT10M
Zachte Herve gegratineerd met droge vruchten
Een heerlijk zachte herve gegratineerd met droge vruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zachte Herve gegratineerd met droge vruchten te bereiden
De ovengrill voorverwarmen op maximale temperatuur.
De Hervekaas in 4 sneetjes snijden, met peper kruiden en bestrooien met peperkoekpaneermeel. Voor de bereiding van het peperkoekpaneermeel, enkele sneetjes peperkoek in een goed verwarmde oven leggen, de verharde peperkoek er na 20 minuten uithalen en dan verbrijzelen en verkruimelen.
Onder de grill in de oven plaatsen tot men een mooie kleur bekomt en de kaas goed warm is.
De gemengde salade in een slakom mengen met de olie, de azijn, het 1/2 sjalotje, de komijn, de stukjes gedroogde vruchten, zout en peper. Over de diepe borden verdelen en de gegratineerde kazen er bovenop leggen.
De Hervekaas in 4 sneetjes snijden, met peper kruiden en bestrooien met peperkoekpaneermeel. Voor de bereiding van het peperkoekpaneermeel, enkele sneetjes peperkoek in een goed verwarmde oven leggen, de verharde peperkoek er na 20 minuten uithalen en dan verbrijzelen en verkruimelen.
Onder de grill in de oven plaatsen tot men een mooie kleur bekomt en de kaas goed warm is.
De gemengde salade in een slakom mengen met de olie, de azijn, het 1/2 sjalotje, de komijn, de stukjes gedroogde vruchten, zout en peper. Over de diepe borden verdelen en de gegratineerde kazen er bovenop leggen.