Recept
« Terug naar recepten
Zalm amuse op lepel
PT10M
Zalm amuse op lepel
Een heerlijk zalm amuse op lepel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Zalm amuse op lepel te bereiden
Maal de gerookte zalm met de roomkaas in de blender fijn en voeg zout, peper en dille naar smaak toe.
Schep alles in een spuitzak en spuit een rozetje op elke lepel, garneer met een klein takje dille
Schep alles in een spuitzak en spuit een rozetje op elke lepel, garneer met een klein takje dille
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Addie zegt:
Gekookte kwarteleitjes met een stukje geroosterde paprika en kiemgroenten.
Kookgroet, Addie.
Janine zegt:
Dit ziet er erg lekker uit, ik ga het zeker proberen.
Maar wat zit er op die andere lepels?
Groetjes
Addie zegt:
Bedankt voor je lieve compliment. Altijd leuk.
Ik ben niet alleen een zoetekauw hoor. Maar deze recepten presenteren zich vaak wat beter. De meeste zoete dingen maak ik voor een ander. Zo blijf je slank hihi.
Kookgroetjes, Addie.
liske zegt:
Addie zegt:
Kookgroetjes, Addie.