Wat drinken we hierbij?
--->Een lekker glas Chardonnay,Pinot Blanc,Riesling of Pinot Gris.
Recept
« Terug naar recepten
Zalm met Mayo I
PT30M
Zalm met Mayo I
Een heerlijk zalm met mayo i recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm met Mayo I te bereiden
*De visbouillon aan de kook brengen en het vuur temperen,dan de vis er in en 5 minuten laten trekken op laag vuur.Dan de pan van het vuur halen en de vis in de bouillon laten afkoelen.
*Door de mayo de tomaten doen,de fijngesneden augurkjes,de kappertjes,het augurken-vocht.
*Bedek de spiegel van een bord met sla.Leg daarop de zalm en bedek de zalm met de gevulde mayo
Bij het opdienen de gehakte blaadjes over de vis strooien.
*Door de mayo de tomaten doen,de fijngesneden augurkjes,de kappertjes,het augurken-vocht.
*Bedek de spiegel van een bord met sla.Leg daarop de zalm en bedek de zalm met de gevulde mayo
Bij het opdienen de gehakte blaadjes over de vis strooien.