KookJij

Zalm met paksoi

Een heerlijk zalm met paksoi recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Bron Allerhande 9 2011, Receptkaarten week 36-40 2011
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm met paksoi te bereiden

1. Dep de zalm droog en snijd hem in stukjes van 2 cm. Doe de miehoen in een schaal en schenk er 1 1/2 liter kokend water over. Laat 4 min. staan. 2. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de ui 1 min. Voeg de zalm toe en roerbak 2 min. mee. Voeg de paksoi en ketjap toe en roerbak nog 2 min. 3. Giet de miehoen af en verdeel over 4 kommen of diepe borden. Verdeel de zalm met paksoi over de miehoen. Bestrooi met de gebakken uitjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst