Recept
« Terug naar recepten
Zalm met roomkaas en citroen
PT40M
Zalm met roomkaas en citroen
Een heerlijk zalm met roomkaas en citroen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle lekker
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm met roomkaas en citroen te bereiden
- Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een ovenplaat met bakpapier. Leg er de rauwe zalmfilets op. Snij het uiteinde van de asperges en halveer de champignons. Leg ze rond de stukken zalm. Besprenkel de groente met olijfolie.
- Snij de citroen in plakken. Lepel wat van de roomkaas op de zalm en leg er twee plakjes citroen op. Kruid nog met peper en zout en zet 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.
- Giet de rijst af. Werk de zalm af met een takje oregano en serveer ‘m met de rijst en de gegrilde groenten.
Erwin Elens zegt: