Schep op de borden een hoopje salsa en leg de vis uit de oven er tegenaan.
Geef er een kwart citroen bij en extra peper vor de liefhebbers.
(Je kunt ook andere vis gebruiken, maar dan zijn de gaartijden wellicht ietsje anders)
We drinken hierbij een droge witte wijn of een droge rose wijn.
Recept
« Terug naar recepten
Zalm met Tomaten-Mais Salsa
PT45M
Zalm met Tomaten-Mais Salsa
Een heerlijk zalm met tomaten-mais salsa recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm met Tomaten-Mais Salsa te bereiden
1).Dep de vis filets goed droog en wrijf ze in met peper en zout.
Leg ze op hun vel op het ingevette folie in de ovenbak en schuif dat in de voorverwarmde oven.
2).Laat de vis zo'n minuut of 7 bakken tot ze gaar is. Denk er aan om niet te gaar te maken, dan wordt de vis droog.
3).In tussen maken we de salsa door alle ingrediënten door elkaar te husselen (de koriander of basilicum het laatst.)
Leg ze op hun vel op het ingevette folie in de ovenbak en schuif dat in de voorverwarmde oven.
2).Laat de vis zo'n minuut of 7 bakken tot ze gaar is. Denk er aan om niet te gaar te maken, dan wordt de vis droog.
3).In tussen maken we de salsa door alle ingrediënten door elkaar te husselen (de koriander of basilicum het laatst.)