KookJij

Zalm op bladerdeeg

Een heerlijk zalm op bladerdeeg recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6-8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Allerhande 4 2005
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm op bladerdeeg te bereiden

Bestrijk de plakjes bladerdeeg licht met losgeklopt ei. Snijd ze elk in negen vierkantjes en bestrooi ze met sesam- of maanzaad.
Leg ze op een ingevette bakplaat en bak ze in een oven op 200°C (hetelucht 180°C) in ± 8 minuten mooi bruin. Laat ze afkoelen en snijd ze in twee laagjes.
Smeer nu de roomkaas over de onderste helft van de vierkantjes en leg hierop een stukje gerookte zalm.
Leg hierop het bovenste gedeelte van het bladerdeeg.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst