Recept
« Terug naar recepten
Zalm tikka met notencouscous
PT37M
Zalm tikka met notencouscous
Een heerlijk zalm tikka met notencouscous recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
37 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
860 kCal energie
44 Gram eiwit
45 Gram vet
69 Gram koolhydraten
44 Gram eiwit
45 Gram vet
69 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm tikka met notencouscous te bereiden
Steek de barbecue aan.
Prik gaatjes in het grillbakje.
Kook de broccoli in water met zout in circa 4 minuten beetgaar.
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de korrels met een vork los.
Schep de broccoli en elitehaver erdoor en breng op smaak met 2 eetlepels olie en peper en zout naar smaak.
Roer de tikka masala pasta los met de rest van de olie en bestrijk er de zalmfilets mee.
Bestrooi met peper en zout.
Leg de zalmfilets in het grillbakje en rooster ze op de hete barbecue in 6-8 minuten gaar.
Verdeel de couscous en de zalmfilets over 4 borden.
Lekker met fijngesneden munt.
Prik gaatjes in het grillbakje.
Kook de broccoli in water met zout in circa 4 minuten beetgaar.
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de korrels met een vork los.
Schep de broccoli en elitehaver erdoor en breng op smaak met 2 eetlepels olie en peper en zout naar smaak.
Roer de tikka masala pasta los met de rest van de olie en bestrijk er de zalmfilets mee.
Bestrooi met peper en zout.
Leg de zalmfilets in het grillbakje en rooster ze op de hete barbecue in 6-8 minuten gaar.
Verdeel de couscous en de zalmfilets over 4 borden.
Lekker met fijngesneden munt.