KookJij

Zalmfilet in papillotte

Lekker, gezond en niet duur
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmfilet in papillotte te bereiden

Snij de prei in schuine stukken en blancheer deze gedurende 5 minuten, giet af en laat uitlekken. Wrijf de alu folie in met wat olijfolie, verdeel de prei hierover samen met de fijngehakte sjalot. Leg de gepeperde vis er boven en bestrooi met gehakte peterselie. Voeg 1 el. wijn toe per pakje en en beetje olijfolie. Sluit de papillotte en zet deze in een voorverwarmde oven van 210° gedurende 15 minuten. Dien op met gestoomde aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
Ik gebruik normaal gezien bij vis geen of weinig zout.
A.Huisen

A.Huisen zegt:
Is bij dit recept het zout vergeten of is het gewoon niet nodig ?