Recept
« Terug naar recepten
Zalmfilet in papillotte
PT30M
Zalmfilet in papillotte
Lekker, gezond en niet duur
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmfilet in papillotte te bereiden
Snij de prei in schuine stukken en blancheer deze gedurende 5 minuten, giet af en laat uitlekken. Wrijf de alu folie in met wat olijfolie, verdeel de prei hierover samen met de fijngehakte sjalot. Leg de gepeperde vis er boven en bestrooi met gehakte peterselie. Voeg 1 el. wijn toe per pakje en en beetje olijfolie. Sluit de papillotte en zet deze in een voorverwarmde oven van 210° gedurende 15 minuten. Dien op met gestoomde aardappelen.
Jeannine Van Immerseel zegt: