Recept
« Terug naar recepten
Zalmfilet op bladerdeeg
PT45M
Zalmfilet op bladerdeeg
Een heerlijk zalmfilet op bladerdeeg recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Patricia Klarenberg
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmfilet op bladerdeeg te bereiden
Verwarm de over voor tot 200 graden.
Laat het bladerdeeg ontdooien.
Maak de venkel schoon en snijd de knol in hele kleine blokjes.
Overgiet ze in een zeef met kokend water en laat ze goed uitlekken.
Pel en snipper de ui.
Snijd met een scherp mes het vel van de zalm.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Halveer de plakjes bladerdeeg en leg ze op de bakplaat.
Bestrijk ze met creme fraiche.
Wrijf de zalmfilets in met peper en zout en leg ze op het deeg.
Bestrijk ze dun met creme fraiche en strooi de venkel en de ui erover.
Sprenkel de olijfolie erover.
Bak de zalmfilet op bladerdeeg in 15 tot 20 minuten goudbruin en gaar.
Leg de taartjes op de borden en serveer direct.
Laat het bladerdeeg ontdooien.
Maak de venkel schoon en snijd de knol in hele kleine blokjes.
Overgiet ze in een zeef met kokend water en laat ze goed uitlekken.
Pel en snipper de ui.
Snijd met een scherp mes het vel van de zalm.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Halveer de plakjes bladerdeeg en leg ze op de bakplaat.
Bestrijk ze met creme fraiche.
Wrijf de zalmfilets in met peper en zout en leg ze op het deeg.
Bestrijk ze dun met creme fraiche en strooi de venkel en de ui erover.
Sprenkel de olijfolie erover.
Bak de zalmfilet op bladerdeeg in 15 tot 20 minuten goudbruin en gaar.
Leg de taartjes op de borden en serveer direct.