De bedoeling is een snel en smakelijk makkelijk hapje vooraf.
In plaats van bovenomschreven dressing ook goed te doen met een dressing van mierikswortel in slagroom (in dit laatste geval mag de wijn ietsje "vetter" zijn.)
Recept
« Terug naar recepten
Zalmfilet (rauw) met citrusdressing
PT20M
Zalmfilet (rauw) met citrusdressing
Een heerlijk zalmfilet (rauw) met citrusdressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Voorgerechten
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmfilet (rauw) met citrusdressing te bereiden
1).Doe in een kom de olie, citrussap, citruszest, zout en suiker en draai daarvan een homogene dressing met 8 blaadjes koreander of basilicum. Suiker en zout zijn volledig opgelost.
2).Verdeel de zalmplakjes over de bordjes.
3).Bedruppel met de dressing.
4).Garneer met de blaadjes koreander of basilicum.
2).Verdeel de zalmplakjes over de bordjes.
3).Bedruppel met de dressing.
4).Garneer met de blaadjes koreander of basilicum.