Recept
« Terug naar recepten
Zalmfilets met mosterd-dille saus
PT30M
Zalmfilets met mosterd-dille saus
Vis en prei, altijd een klassieker. Dien de zalm op een bedje van groenten, overgoten met de saus.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmfilets met mosterd-dille saus te bereiden
Verhit de olijfolie en stoof hierin de fijngesneden peultjes, prei, wortel, ui en look, voeg tijm, laurier, water en wijn toe, kruid het geheel met zout en peper. Leg de zalmfilets erop en laat onder deksel 15 minuten sudderen, voeg de laatste minuten de erwten toe.
Voor de saus : Verhit de boter, voeg room en visbouillon toe en laat inkoken. Roer eigeel, mosterd en dille erdoor, breng de saus op smaak met peper.
Dien de zalm op een bedje van groenten, overgoten met de saus. Garneer met dille. Geef er eventueel gebakken nieuwe aardappelen bij.
Voor de saus : Verhit de boter, voeg room en visbouillon toe en laat inkoken. Roer eigeel, mosterd en dille erdoor, breng de saus op smaak met peper.
Dien de zalm op een bedje van groenten, overgoten met de saus. Garneer met dille. Geef er eventueel gebakken nieuwe aardappelen bij.