Recept
« Terug naar recepten
Zalmforel en mosterdsaus met bieslook
PT14M
Zalmforel en mosterdsaus met bieslook
Een heerlijk zalmforel en mosterdsaus met bieslook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Zalmforel en mosterdsaus met bieslook te bereiden
1. Mix in de keukenrobot het bieslook en de suiker tot een puree. Voeg de mosterd, de olijfolie, het citroensap en de azijn toe en mix tot een gladde saus. Zet apart.
2. Verwarm een bakpan met antikleeflaag. Plaats de visfilets met de huid naar beneden in de pan. Bestrooi met zout en peper. Bak 2 minuten. Haal de pan van het vuur, sluit af met een deksel en laat 2 minuten staan. Zo gaart de vis verder.
3. Verdeel de vis over de borden. Giet een lepeltje mosterdsaus over de vis. Garneer met blaadjes peterselie.
2. Verwarm een bakpan met antikleeflaag. Plaats de visfilets met de huid naar beneden in de pan. Bestrooi met zout en peper. Bak 2 minuten. Haal de pan van het vuur, sluit af met een deksel en laat 2 minuten staan. Zo gaart de vis verder.
3. Verdeel de vis over de borden. Giet een lepeltje mosterdsaus over de vis. Garneer met blaadjes peterselie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bengel6300 zegt:
bedankt voor al de goede en gemakkelijke recepten.
bengel6300 zegt:
Voor het vlugge antwoordt:D