Recept
« Terug naar recepten
Zalmforelfilets met verse warme tomatensalsa
PT25M
Zalmforelfilets met verse warme tomatensalsa
Een heerlijk zalmforelfilets met verse warme tomatensalsa recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmforelfilets met verse warme tomatensalsa te bereiden
Warm de oven voor op 175C.Meng de blokjes tomaat,rode ui,basilicum,dille,munt,olijfolie,knoflook,peper en zout door elkaar.Neem 4 grote dubbelgevouwen stukken bakpapier.Leg op de ene helft van de stukken dubbelgevouwen bakpapier de schoongemaakte zalmforelfilets.Verdeel de tomatensalsa over de stukken vis.Vouw de onbedekte papierhelft over de bedekte.Vouw de pakjes,met wat ruimte tussen de vis en het papier (want hete lucht zet uit) 2 maal om langs de randen.Leg de pakjes 10 min.in de hete oven om gaar te worden.Leg op elk bord een opengevouwen pakje met vis en garneer het met een plakje citroen.