Dit is een slankrecept, maar wel lekker.
Je kunt natuurlijk ook andere groenten gebruiken.
Ik kon geen groene asperges krijgen, dus uit een pot genomen. Lang niet zo lekker, natuurlijk.
Recept
« Terug naar recepten
Zalmovenschotel met groenten (O'Kelly fish)
PT30M
Zalmovenschotel met groenten (O'Kelly fish)
Een heerlijk zalmovenschotel met groenten (o'kelly fish) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
318 kCal energie
Waardering:
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
The fast diet recipe book. Mimi Spencer.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmovenschotel met groenten (O'Kelly fish) te bereiden
Oven op 200 gr C
De sperziebonen afhalen, eventueel kleiner breken en even blancheren.
De broccoliroosjes blancheren.
De asperges garen of indien uit pot heel goed afspoelen.
Verdeel de bonen en broccoli over de ovenschaal en bestrooi met zout en peper en eventueel sweet chilisaus.
Giet limoen/citroensap naar smaak erover, maar hou wat achter.
Giet daarna de olijfolie over de groenten.
Verdeel de olijven en de takjes met tomaten en de eventuele asperges over de groenten.
Leg de zalmfilets bovenop en in de hoeken de uitgeperste citroenschillen leggen.
De zalmfilets bestrooien met zout en peper en wat citroensap erover sprenkelen.
Schuif de schaal in de oven voor ongeveer 15 à 20 minuten.
De sperziebonen afhalen, eventueel kleiner breken en even blancheren.
De broccoliroosjes blancheren.
De asperges garen of indien uit pot heel goed afspoelen.
Verdeel de bonen en broccoli over de ovenschaal en bestrooi met zout en peper en eventueel sweet chilisaus.
Giet limoen/citroensap naar smaak erover, maar hou wat achter.
Giet daarna de olijfolie over de groenten.
Verdeel de olijven en de takjes met tomaten en de eventuele asperges over de groenten.
Leg de zalmfilets bovenop en in de hoeken de uitgeperste citroenschillen leggen.
De zalmfilets bestrooien met zout en peper en wat citroensap erover sprenkelen.
Schuif de schaal in de oven voor ongeveer 15 à 20 minuten.