DIEN OP:
Pakketjes uitpakken en met de saus op de bordjes plaatsen. Strooi hierover de achter gehouden citroenrasp als dat is gewenst.
Recept
« Terug naar recepten
Zalmpakketjes met Kappertjes en Amandelen
PT60M
Zalmpakketjes met Kappertjes en Amandelen
Een heerlijk zalmpakketjes met kappertjes en amandelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Amerikaanse vrienden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmpakketjes met Kappertjes en Amandelen te bereiden
1).Maak 4 porties dressingsaus voor de vis (de beste manier om er van verzekerd te zijn dat de porties alle evenveel ingrediënten bevatten. Houd 4 theelepels rasp apart.
2).Leg op alle stukken alu-folie de helft van een portie dressingsaus.
3).Plaats daarop een zalmsteak
4).Schep de rest van de dressingsaus op de zalmfilets en pak de stukken vis losjes in. Prik met een mespunt of een vork gaatjes in de bovenkant van de pakketjes en leg de pakketjes in een ovenschaal.
5).Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven en laat de pakketjes 45 minuten garen.
2).Leg op alle stukken alu-folie de helft van een portie dressingsaus.
3).Plaats daarop een zalmsteak
4).Schep de rest van de dressingsaus op de zalmfilets en pak de stukken vis losjes in. Prik met een mespunt of een vork gaatjes in de bovenkant van de pakketjes en leg de pakketjes in een ovenschaal.
5).Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven en laat de pakketjes 45 minuten garen.
deuxchapeaux zegt:
Ik kan me je bezorgdheid voorstellen.Echter de zalm is ingepakt in alu-folie.Dus ze kan niet uitdrogen of verbranden.
Jan A.