KookJij

zalmpastei met dille

Een heerlijk zalmpastei met dille recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe zalmpastei met dille te bereiden

Maak de zalm fijn in een kom. Maak in de keukenmachine een glad mengsel van de zalm, boter,dille,zout en peper met het sap en de schil van de citroen. Meng de amandelsnippers erdoor. Voeg naar smaak nog zout en peper toe. Verdeel het mengsel over 6 schaaltjes. Laat de pastei afkoelen voor het serveren en garneer met takje dille. Serveer er diverse rauwe groenten bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lieke

Lieke zegt:
Erg lekker, alleen moet je niet te veel citroen erin doen! dat overheerst! Kleine tip..;)