Recept
« Terug naar recepten
zalmpastei met dille
PT30M
zalmpastei met dille
Een heerlijk zalmpastei met dille recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe zalmpastei met dille te bereiden
Maak de zalm fijn in een kom. Maak in de keukenmachine een glad mengsel van de zalm, boter,dille,zout en peper met het sap en de schil van de citroen. Meng de amandelsnippers erdoor. Voeg naar smaak nog zout en peper toe. Verdeel het mengsel over 6 schaaltjes. Laat de pastei afkoelen voor het serveren en garneer met takje dille. Serveer er diverse rauwe groenten bij.
Lieke zegt: