KookJij

Zalmrolletje met mierikwortelroom

Een heerlijk zalmrolletje met mierikwortelroom recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: vis en vis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmrolletje met mierikwortelroom te bereiden

Klop de slagroom met suiker en verdikker tot stevige dikte.
Leg stukken folie op tafel met daarop de plakjes gerookte zalm (circa 9 cm breed voor 3 rolletjes).
Verdeel de room over de zalmplakken.
Rol met behulp van de folie de zalm op en draai de uiteinden van de folie dicht en leg de rolletjes minimaal een uur in de diepvries om op te stijven.
Verwijder de folie en snij de rolletjes in 3 x 3 cm.
Versieren met takjes dille.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liske

liske zegt:
Vorige week heb ik soortgelijke hapjes gemaakt, alleen verwerk ik de garnering ook in de room, en i.p.v. roomverdikker gebruik ik roomkaas, die al dik is van zichzelf.