Recept
« Terug naar recepten
Zalmrolletje met mierikwortelroom
PT30M
Zalmrolletje met mierikwortelroom
Een heerlijk zalmrolletje met mierikwortelroom recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vis en vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmrolletje met mierikwortelroom te bereiden
Klop de slagroom met suiker en verdikker tot stevige dikte.
Leg stukken folie op tafel met daarop de plakjes gerookte zalm (circa 9 cm breed voor 3 rolletjes).
Verdeel de room over de zalmplakken.
Rol met behulp van de folie de zalm op en draai de uiteinden van de folie dicht en leg de rolletjes minimaal een uur in de diepvries om op te stijven.
Verwijder de folie en snij de rolletjes in 3 x 3 cm.
Versieren met takjes dille.
Leg stukken folie op tafel met daarop de plakjes gerookte zalm (circa 9 cm breed voor 3 rolletjes).
Verdeel de room over de zalmplakken.
Rol met behulp van de folie de zalm op en draai de uiteinden van de folie dicht en leg de rolletjes minimaal een uur in de diepvries om op te stijven.
Verwijder de folie en snij de rolletjes in 3 x 3 cm.
Versieren met takjes dille.
liske zegt: