Recept
« Terug naar recepten
Zalmrolletjes met (kruiden)roomkaas en asperges
PT20M
Zalmrolletjes met (kruiden)roomkaas en asperges
In navolging op mijn Rosbiefrolletjes-met-asperges heb ik deze keer
gerookte zalm gebruikt om asperges in te rollen. Als je ze ook nog insmeert
met (kruiden)roomkaas heb je helemaal een heerlijk hapje.
Ik heb het deze keer als drieluik gepresenteerd met een aspergebitterbal (
naar recept van Aspergekroketten-of-bitterballen-cafe-sjiek ) en een soepje
( wilmiewillemse/aspergesoep )
Ook zijn de rolletjes lekker op een salade, als amuse of borrelhapje.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Regionale
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmrolletjes met (kruiden)roomkaas en asperges te bereiden
- Schil en kook de asperges, laat ze uitlekken op keukenrol of een schone theedoek.
- Smeer op elke plak zalm een beetje (kruiden)roomkaas.
- Rol de asperges in de plakjes zalm.
- Garneer met een takje dille.
- Optioneel: Presenteer ze op een bord of plankje met andere kleine (asperge)hapjes.