KookJij

Zalmrolletjes met (kruiden)roomkaas en asperges

In navolging op mijn Rosbiefrolletjes-met-asperges heb ik deze keer gerookte zalm gebruikt om asperges in te rollen. Als je ze ook nog insmeert met (kruiden)roomkaas heb je helemaal een heerlijk hapje. Ik heb het deze keer als drieluik gepresenteerd met een aspergebitterbal ( naar recept van Aspergekroketten-of-bitterballen-cafe-sjiek ) en een soepje ( wilmiewillemse/aspergesoep ) Ook zijn de rolletjes lekker op een salade, als amuse of borrelhapje.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Regionale
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmrolletjes met (kruiden)roomkaas en asperges te bereiden

  1. Schil en kook de asperges, laat ze uitlekken op keukenrol of een schone theedoek.
  2. Smeer op elke plak zalm een beetje (kruiden)roomkaas.
  3. Rol de asperges in de plakjes zalm.
  4. Garneer met een takje dille.
  5. Optioneel: Presenteer ze op een bord of plankje met andere kleine (asperge)hapjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst