Recept
« Terug naar recepten
Zalmsalade
PT35M
Zalmsalade
Een heerlijk zalmsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmsalade te bereiden
Aardappelen en zalm klein snijden. Appel, ui, zilveruitjes, augurk fijn snijden en vermengen met de aardappels. Zout en peper toevoegen. Nu de mayonaise en ketchup toevoegen en vermengen met het aardappelmengsel. Op smaak brengen met peper en zout. 2 uur in de koelkast zetten voor gebruik. Eventueel dille toevoegen.