Recept
« Terug naar recepten
Zalmsalade
PT20M
Zalmsalade
Een heerlijk zalmsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jany Groteboer
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
moeders
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmsalade te bereiden
Snijdt, de augurk/zilverui/ui/appel in kline stukjes. Doe de kartoffelsalade in een bak. "Prik" met spatel/pollepel de grote stukken aardappel door. Draai blikje zalm open en laat dit uitlekken in vergiet. Haal de ruggegraat er in zijn geheel uit. Doe de zalm door de kartoffelsalade en goed mengen. Vervolgens doe je de gesneden ingrediënten er door. Om het wat "smeuiiger"te maken, kun je er iets vocht van de zilveruitjes er door doen. Als laatste voeg een klein scheutje ketchup er door (dit moet met de smaak geen overhand krijgen, is puur voor de kleur).
Marjan zegt: