Recept
« Terug naar recepten
zalm''schnitzels''
PT1M
zalm''schnitzels''
Een heerlijk zalm''schnitzels'' recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
joep bosma
Bereidingstijd:
1 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe zalm''schnitzels'' te bereiden
bestrooi de zalmschnitzels aan beide kanten met zout en peper. snijd de champignons in dunne plakjes en besprenkel deze met het citroenspa. smelt de boter in een grote koekenpan en fruit hierin de champignons 4 tot 5 minuten. neem de pan van het vuur en roer de slagroom, zout, peper en dragon erdoor. laat het geheel onder voortduren roeren warm worden en binden. leg de zalmschnitzels naast elkaar in de pan en verwarm ze op zeer laag vuur 2 tot 3 minuten per kant. breng de saus op smaak met zout en peper en u heeft een verukkelijke maaltijd.
Mijn kookverhaal (joep bosma)
soms wil de saus niet helemaal binden, dat is niet erg.