KookJij

Zandkoekjes met fleur de sel

Een heerlijk zandkoekjes met fleur de sel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: eating.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zandkoekjes met fleur de sel te bereiden

Meng de bloem, de suikers en het zout.
Voeg er de koude boter aan toe (in kleine stukjes gesneden) en verspreid zorgvuldig onder het mengsel. Voeg er dan het ei bij en kneed intens en snel zodat u een homogeen en compact deeg bekomt. Laar minstens één uur afkoelen.
Plet het deeg tot het nog zo’n 2-3 mm dik is. Snij er de koekjes uit en laat zo’n 10 minuutjes bakken in een voorverwarmde oven van 160 - 170 °C tot de randjes goudkleurig worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

snoopyken

snoopyken zegt:
welke bloem , gewone patisseriebloem of zelfrijzende bloem???en mag het ook gewoon zout zijn ???