KookJij

Zandkoekjes met koffie, chocolade en hazelnoten

Een heerlijk zandkoekjes met koffie, chocolade en hazelnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 40 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Koeken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zandkoekjes met koffie, chocolade en hazelnoten te bereiden

Meng de boter, koffiepoeder, ei en de basterd.
Meng en zeef bloem, bakpoeder, cacao, en meng met de gehakte hazelnoten.
Voeg bloem bij botermassa en meng tot een deeg.
Maak een rol van 4 centimeter dik, en voeg koud voor een tijdje.
Laat 12 uur in de koeling opstijven.
Verwarm de oven op 175 graden.
Snijd plakjes van 0,5 cm.
Leg ze op bakplaat met bakpapier.
Bak 12 - 14 ​​minuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Willemien uit Canada

Willemien uit Canada zegt:
Zou ik ook gewoon zelfrijzend bakmeel kunnen gebruiken? De koekjes lijken mij heerlijk ga ze zeker proberen. Groet Willemien:p:p