Recept
« Terug naar recepten
Zandkoekjes met koffie, chocolade en hazelnoten
PT20M
Zandkoekjes met koffie, chocolade en hazelnoten
Een heerlijk zandkoekjes met koffie, chocolade en hazelnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Henny Lansink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
40 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zandkoekjes met koffie, chocolade en hazelnoten te bereiden
Meng de boter, koffiepoeder, ei en de basterd.
Meng en zeef bloem, bakpoeder, cacao, en meng met de gehakte hazelnoten.
Voeg bloem bij botermassa en meng tot een deeg.
Maak een rol van 4 centimeter dik, en voeg koud voor een tijdje.
Laat 12 uur in de koeling opstijven.
Verwarm de oven op 175 graden.
Snijd plakjes van 0,5 cm.
Leg ze op bakplaat met bakpapier.
Bak 12 - 14 minuten.
Meng en zeef bloem, bakpoeder, cacao, en meng met de gehakte hazelnoten.
Voeg bloem bij botermassa en meng tot een deeg.
Maak een rol van 4 centimeter dik, en voeg koud voor een tijdje.
Laat 12 uur in de koeling opstijven.
Verwarm de oven op 175 graden.
Snijd plakjes van 0,5 cm.
Leg ze op bakplaat met bakpapier.
Bak 12 - 14 minuten.
Willemien uit Canada zegt: