KookJij

Zeebaars in folie

Een heerlijk zeebaars in folie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeebaars in folie te bereiden

Verwarm de oven voor op 175C.Wrijf de moten vis in met zout.Meng in een kommetje de olie,komijn,paprikapoeder,uitgeperst teentje knoflook en versgemalen zwarte peper door elkaar.Wrijf de moten vis in met dit mengsel.Wentel ze vervolgens door de fijngehakte peterselie.Leg eerst een plakje citroen op de aluminiumfolie,daarop een moot vis en daarop weer een plakje citroen.Vouw de folie rondom losjes dicht (hete lucht zet uit).Leg de pakjes 25 min.in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tania

Tania zegt:
We hebben dit zojuist gegeten en we vonden het lekker. Wel denk ik dat ik het de volgende keer met een andere witvis klaarmaak. De moten zeebaars die ik kon kopen bij de visboer waren vrij klein en ik denk dat de smaak beter uitkomt bij dikke visfilets. Makkelijk om vooraf in de folie klaar te zetten en kant en klaar de oven in te schuiven als je aardappels/pasta en groenten afwerkt. Wij aten het met aardappelpuree, broccoli en tomatensla. Lekker! ;)