Recept
« Terug naar recepten
Zeebaars met een korst van Parmezaanse kaas
PT40M
Zeebaars met een korst van Parmezaanse kaas
Een heerlijk zeebaars met een korst van parmezaanse kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeebaars met een korst van Parmezaanse kaas te bereiden
Meng de Parmezaanse kaas, het broodkruim, de citroenrasp en wat zout en peper door elkaar.
Bestrooi de visfilets aan beide kanten met wat zout en peper.
Klop de eieren los in een ondiepe schaal, haal de visfilets er aan beide kanten door en doop ze daarna in het kaasmengsel.
Druk het paneermeel goed aan.
Verhit de olie met de boter in een grote koekenpan tot er damp afkomt en leg er de visfilets in.
Bak in 3-4 min. per kant gaar en goudbruin.
Roer een vinaigrette van d olijfolie, azijn en tijmblaadjes.
Leg de visfilets op een bord en druppel de vinaigrette rondom de visfilets.
Bestrooi de visfilets aan beide kanten met wat zout en peper.
Klop de eieren los in een ondiepe schaal, haal de visfilets er aan beide kanten door en doop ze daarna in het kaasmengsel.
Druk het paneermeel goed aan.
Verhit de olie met de boter in een grote koekenpan tot er damp afkomt en leg er de visfilets in.
Bak in 3-4 min. per kant gaar en goudbruin.
Roer een vinaigrette van d olijfolie, azijn en tijmblaadjes.
Leg de visfilets op een bord en druppel de vinaigrette rondom de visfilets.