KookJij

Zeebaars met een korst van Parmezaanse kaas

Een heerlijk zeebaars met een korst van parmezaanse kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeebaars met een korst van Parmezaanse kaas te bereiden

Meng de Parmezaanse kaas, het broodkruim, de citroenrasp en wat zout en peper door elkaar.
Bestrooi de visfilets aan beide kanten met wat zout en peper.
Klop de eieren los in een ondiepe schaal, haal de visfilets er aan beide kanten door en doop ze daarna in het kaasmengsel.
Druk het paneermeel goed aan.
Verhit de olie met de boter in een grote koekenpan tot er damp afkomt en leg er de visfilets in.
Bak in 3-4 min. per kant gaar en goudbruin.
Roer een vinaigrette van d olijfolie, azijn en tijmblaadjes.
Leg de visfilets op een bord en druppel de vinaigrette rondom de visfilets.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst