Recept
« Terug naar recepten
Zeebaars of Rode Snapper met kappertjesboter
PT45M
Zeebaars of Rode Snapper met kappertjesboter
Een heerlijk zeebaars of rode snapper met kappertjesboter recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeebaars of Rode Snapper met kappertjesboter te bereiden
*Verhit in een pan de boter tot die bruin wordt (denk erom hij mag niet verbranden-->dan wordt hij bitter). Laat hierin de uien en knoflook glazig worden. Haal de pan van het vuur en roer hierdoor de 50 cc citroensap.
*Meng in een schaaltje de peterselie, citroenpulp, citroenzest en de gehakte kappertjes.
*Vet een ovenschaal in met de rijstolie en leg de visfilets hierop met het vel naar beneden. Strooi een beetje zout over de vis en veel vers gemalen zwarte peper en verdeel dan de kappertjesmassa gelijkelijk over de filets.
*Gaar de vis in 8 - 10 minuten (maar dat kan per oven anders zijn).
*Meng in een schaaltje de peterselie, citroenpulp, citroenzest en de gehakte kappertjes.
*Vet een ovenschaal in met de rijstolie en leg de visfilets hierop met het vel naar beneden. Strooi een beetje zout over de vis en veel vers gemalen zwarte peper en verdeel dan de kappertjesmassa gelijkelijk over de filets.
*Gaar de vis in 8 - 10 minuten (maar dat kan per oven anders zijn).
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Serveer dit met de aardappeltjes, die in de oven zijn gaar geroosterd en de groene asperges. Geef er gesmolten boter bij.
peter zegt: