Recept
« Terug naar recepten
Zeebaarsfilet met erwtensaus
PT35M
Zeebaarsfilet met erwtensaus
Een heerlijk zeebaarsfilet met erwtensaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeebaarsfilet met erwtensaus te bereiden
Laat de fijngesnipperde ui stoven in wat boter gedurende 5 minuten.
Giet 25 cl water in de pot en breng aan de kook op hoog vuur.
Voeg dan de erwten toe en laat 15 minuten hard koken zonder deksel.
Mix en zeef de saus.
Draai de gepeperde en gezouten vis in de bloem.
Bak de vis in wat olijfolie in een pan met antikleeflaag.
Bak 3 minuten langs elke kant op hoog vuur.
Laat de saus opnieuw aan de kook komen.
Laat er van het vuur een klontje boter in smelten.
Serveer bij de gebakken vis.
Giet 25 cl water in de pot en breng aan de kook op hoog vuur.
Voeg dan de erwten toe en laat 15 minuten hard koken zonder deksel.
Mix en zeef de saus.
Draai de gepeperde en gezouten vis in de bloem.
Bak de vis in wat olijfolie in een pan met antikleeflaag.
Bak 3 minuten langs elke kant op hoog vuur.
Laat de saus opnieuw aan de kook komen.
Laat er van het vuur een klontje boter in smelten.
Serveer bij de gebakken vis.