Recept
« Terug naar recepten
Zeebonken
PT30M
Zeebonken
Een heerlijk zeebonken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Pan in het Land
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
http://www.paninhetland.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeebonken te bereiden
Rol het tartaartje tussen twee velletjes huishoudfolie met een deegroller uit tot een grote dunne hamburger. Breng het vlees op smaak met peper en zout.
Bak de hamburgers in een pan met anti-aanbakbodem. Bak in een andere koekenpan de uienringen en de champignons mooi bruin en gaar. Bestrooi deze ook met peper en zout.
Beleg elk broodje met de sla en de komkommer. Leg hier bovenop een hamburger met daarop champignons en uienringen. Verdeel de eetlepel curry erover en leg de bovenkant van het brood er op.
Lekker met een gemengde salade erbij als volledige warme maaltijd.
Bak de hamburgers in een pan met anti-aanbakbodem. Bak in een andere koekenpan de uienringen en de champignons mooi bruin en gaar. Bestrooi deze ook met peper en zout.
Beleg elk broodje met de sla en de komkommer. Leg hier bovenop een hamburger met daarop champignons en uienringen. Verdeel de eetlepel curry erover en leg de bovenkant van het brood er op.
Lekker met een gemengde salade erbij als volledige warme maaltijd.