Recept
« Terug naar recepten
Zeeduivel in een spekjasje met groentekorfje
PT35M
Zeeduivel in een spekjasje met groentekorfje
Een heerlijk zeeduivel in een spekjasje met groentekorfje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeeduivel in een spekjasje met groentekorfje te bereiden
De zeeduivelfilet kruiden met peper en zout, in de spekreepjes wikkelen en in boter bakken. De groenten in gezouten water beetgaar koken.
De filodeegbladen in een ring tot korfjes vormen en 6 à 7 minuten in de oven bakken op 200°C.
De visfumet met de Noilly Prat tot de helft inkoken. De room en de in klontjes verdeelde koude boter toevoegen en al roerend verder inkoken tot sausdikte.
De saus op verwarmde borden verdelen en de kaviaar erover verdelen. De zeeduivelfilet in schijven snijden en op de saus leggen.
De filokorfjes vullen met de groenten en op het bord schikken. Garneren met een takje dille.
De filodeegbladen in een ring tot korfjes vormen en 6 à 7 minuten in de oven bakken op 200°C.
De visfumet met de Noilly Prat tot de helft inkoken. De room en de in klontjes verdeelde koude boter toevoegen en al roerend verder inkoken tot sausdikte.
De saus op verwarmde borden verdelen en de kaviaar erover verdelen. De zeeduivelfilet in schijven snijden en op de saus leggen.
De filokorfjes vullen met de groenten en op het bord schikken. Garneren met een takje dille.