KookJij

Zeeduivel in een spekjasje met groentekorfje

Een heerlijk zeeduivel in een spekjasje met groentekorfje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeeduivel in een spekjasje met groentekorfje te bereiden

De zeeduivelfilet kruiden met peper en zout, in de spekreepjes wikkelen en in boter bakken. De groenten in gezouten water beetgaar koken.
De filodeegbladen in een ring tot korfjes vormen en 6 à 7 minuten in de oven bakken op 200°C.
De visfumet met de Noilly Prat tot de helft inkoken. De room en de in klontjes verdeelde koude boter toevoegen en al roerend verder inkoken tot sausdikte.
De saus op verwarmde borden verdelen en de kaviaar erover verdelen. De zeeduivelfilet in schijven snijden en op de saus leggen.
De filokorfjes vullen met de groenten en op het bord schikken. Garneren met een takje dille.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst