Recept
« Terug naar recepten
Zeeduivel met artisjok, Gandaham, appel en avocadomayonaise
PT25M
Zeeduivel met artisjok, Gandaham, appel en avocadomayonaise
Een heerlijk zeeduivel met artisjok, gandaham, appel en avocadomayonaise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeeduivel met artisjok, Gandaham, appel en avocadomayonaise te bereiden
Verdeel de zeeduivel in stukken. Schil de appelen, snijd in fijne blokjes en besprenkel met citroensap.
Gaar de artisjokbodems in een blanc en laat afkoelen. Warm de artisjok terug op in boter op een zacht vuur. Voeg tegen het einde de appeltjes toe (niet te gaar laten worden).
Bak de zeeduivel en breng op smaak met peper en grof zout.
Kook de linguini beetgaar.
Voor de saus: klop de mosterd en de eierdooier als gewone mayonaise op met de avocado-olie als basis.
Schik de bodems samen met de appelen op een bord. Leg de vis op de bodems met daarop snippers Gandaham. Werk af met de linguini. Drapeer de saus er rond en dien op met sla.
Gaar de artisjokbodems in een blanc en laat afkoelen. Warm de artisjok terug op in boter op een zacht vuur. Voeg tegen het einde de appeltjes toe (niet te gaar laten worden).
Bak de zeeduivel en breng op smaak met peper en grof zout.
Kook de linguini beetgaar.
Voor de saus: klop de mosterd en de eierdooier als gewone mayonaise op met de avocado-olie als basis.
Schik de bodems samen met de appelen op een bord. Leg de vis op de bodems met daarop snippers Gandaham. Werk af met de linguini. Drapeer de saus er rond en dien op met sla.