Recept
« Terug naar recepten
Zeeduivel met venkel en zeespinazie
PT140M
Zeeduivel met venkel en zeespinazie
Een heerlijk zeeduivel met venkel en zeespinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Zeeduivel met venkel en zeespinazie te bereiden
1. Droog de ham 2 uur op een bakplaat in de oven, op 80°C. Rooster het brood. Verkruimel de ham en het brood, vermeng met de geplette knoflook, de peterselie, peper en zout.
2. Snij de venkel in plakjes of fijne partjes. Kruid ze met peper en zout. Verwarm de visbouillon met evenveel olijfolie en het sap van 1 citroen. Laat daarin de venkelpartjes op een zacht vuur konfijten.
3. Besprenkel de vismoten met een beetje citroensap. Kruid ze met peper en zout. Stoom ze gaar boven een bdempje water.
4. Spoel de zeespinazie. Stoof ze kort aan in een likje olijfolie. Kruid met flink wat peper uit de molen.
5. Verdeel de crumble over de vis. Leg er de venkel en de zeespinazie bij. Serveer met aardappelpuree.
2. Snij de venkel in plakjes of fijne partjes. Kruid ze met peper en zout. Verwarm de visbouillon met evenveel olijfolie en het sap van 1 citroen. Laat daarin de venkelpartjes op een zacht vuur konfijten.
3. Besprenkel de vismoten met een beetje citroensap. Kruid ze met peper en zout. Stoom ze gaar boven een bdempje water.
4. Spoel de zeespinazie. Stoof ze kort aan in een likje olijfolie. Kruid met flink wat peper uit de molen.
5. Verdeel de crumble over de vis. Leg er de venkel en de zeespinazie bij. Serveer met aardappelpuree.