Recept
« Terug naar recepten
Zeekraal met sjalotten en pijnboompitten
PT5M
Zeekraal met sjalotten en pijnboompitten
Een heerlijk zeekraal met sjalotten en pijnboompitten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Salades
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeekraal met sjalotten en pijnboompitten te bereiden
Zeekraal goed afspoelen onder stromend water en lichtjes droogdeppen.
Boter opwarmen de fijn gesneden sjalotten en zeekraal toevoegen, kruiden goed opschudden en als laatste de pijnboompitten er onder spatelen.
Boter opwarmen de fijn gesneden sjalotten en zeekraal toevoegen, kruiden goed opschudden en als laatste de pijnboompitten er onder spatelen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
bametz-saffrie zegt:
derbyke zegt: