*Maak voorverwarmd bordje op:
--->Leg op elk bordje 4 worteltjes naast elkaar en daar boven op de visfiletjes.Op de vis een lepeltje saus scheppen.
Als hoofdmaal :Een paar worteltjes meer per persoon en een schep puree en een bordje salade met vinaigrette.
Recept
« Terug naar recepten
Zeevis (Gebakken) plus Cornichons en Kappertjes
PT30M
Zeevis (Gebakken) plus Cornichons en Kappertjes
Een heerlijk zeevis (gebakken) plus cornichons en kappertjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeevis (Gebakken) plus Cornichons en Kappertjes te bereiden
*Doe de olie,ui,knoflook,peterselie in de keukenmachine en puls hiervan een saus.Roer door deze saus je fijngemaakte cornichons en kappertjes en evt.als optie de lombok.
*Kook de worteltjes even op,zo,dat ze nog ietsje "bite"hebben
*Bak de vis in z'n eigen eetlepel roomboter 4 minuten aan elke zijde mooi goudbruin en gaar.
*Kook de worteltjes even op,zo,dat ze nog ietsje "bite"hebben
*Bak de vis in z'n eigen eetlepel roomboter 4 minuten aan elke zijde mooi goudbruin en gaar.