Recept
« Terug naar recepten
Zeevruchtencocktail
PT30M
Zeevruchtencocktail
Een heerlijk zeevruchtencocktail recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sandstorm
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeevruchtencocktail te bereiden
Snijd de surimi iets kleiner. Meng deze met de garnalen, citroensap, versgemalen peper en zout. Roer de zure room, mayonaise, sherry, paprikapoeder en peper en zout tot een saus. Verdeel de sla over 4 coupes. Schep de zeevruchtencocktail erop en verdeel de saus erover. Garneer met dille of bieslook.
Tip:
De cocktail kan worden uitgebreid met reepjes gerookte paling of forel.
De sherry kan worden vervangen door jenever of whisky.
Tip:
De cocktail kan worden uitgebreid met reepjes gerookte paling of forel.
De sherry kan worden vervangen door jenever of whisky.