Recept
« Terug naar recepten
Zeewolf in venkelroomsaus
PT50M
Zeewolf in venkelroomsaus
Een heerlijk zeewolf in venkelroomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
xquich
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeewolf in venkelroomsaus te bereiden
De venkelknollen in 4 snijden en ze gaarkoken in licht gezouten water. Goed uitpersen en laten koud worden.
De dooiers van de hardgekookte eieren en de venkel in puree mixen, er al kloppend mosterd, kruiden en het sap van een halve citroen bijvoegen. Daarna de olijfolie bijvoegen zoals voor een mayonaise.
De room met pastis half opkloppen en vermengen met de saus. Eventueel bijkruiden. De vis gaar pocheren in een kruidige court-bouillon.
De dooiers van de hardgekookte eieren en de venkel in puree mixen, er al kloppend mosterd, kruiden en het sap van een halve citroen bijvoegen. Daarna de olijfolie bijvoegen zoals voor een mayonaise.
De room met pastis half opkloppen en vermengen met de saus. Eventueel bijkruiden. De vis gaar pocheren in een kruidige court-bouillon.
manell zegt: