Recept
« Terug naar recepten
Zelfgemaakte frikadellen
PT20M
Zelfgemaakte frikadellen
Een heerlijk zelfgemaakte frikadellen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zelfgemaakte frikadellen te bereiden
Bruinbrood in weinig koud water weken. De uien pellen en snipperen. Het gehakt mengen met het goed uitgeknepen bruinbrood en de uisnippers. Het ei erdoor mengen met het zout en peper. Op smaak brengen met paprikapoeder. Met natte handen frikadellen vormen. De olie verhitten en de frikadellen rondom bruin bakken.
Serveertips:
Lekker bij de borrel of met patat-frites en salade.
Serveertips:
Lekker bij de borrel of met patat-frites en salade.
bobbeltje zegt: