Recept
« Terug naar recepten
Zeven granen rijste-groente taart
PT60M
Zeven granen rijste-groente taart
Een heerlijk zeven granen rijste-groente taart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeven granen rijste-groente taart te bereiden
Rijst koken
Groente in blokjes snijden en blancheren en goed laten uitlekken
Korstdeeg uitrollen 1/2 cm dik
hiermee taartvorm bedekken van 22cm doorsnede.
De beklede taartvorm vullen met de rijst en de groenten.
Het geheel bedekken met de losgeslagen eieren,room,kruiden.
De taart in 25 a 30 min afbakken in een oven van 200 graden.
Groente in blokjes snijden en blancheren en goed laten uitlekken
Korstdeeg uitrollen 1/2 cm dik
hiermee taartvorm bedekken van 22cm doorsnede.
De beklede taartvorm vullen met de rijst en de groenten.
Het geheel bedekken met de losgeslagen eieren,room,kruiden.
De taart in 25 a 30 min afbakken in een oven van 200 graden.