Recept
« Terug naar recepten
Zoet - pittig varkensvlees
PT45M
Zoet - pittig varkensvlees
Een heerlijk zoet - pittig varkensvlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 à 8 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoet - pittig varkensvlees te bereiden
Snijd de paprika, de ajuinen en de ananas in stukjes. Bewaar het sap van de ananas. Snijd ook het vlees in reepjes en bak het in de olie, op een hevig vuur. Voeg de paprika, de kruiden en de ajuinen toe. Na 5 minuten bakken moet de ananas er bij. Voeg ook het sap toe en laat koken. Als het vlees gaar is, binden met maïzena. Proef en voeg nog wat cayennepeper naar smaak toe indien nodig