KookJij

Zoete pepers met bieslookroomkaas

Een heerlijk zoete pepers met bieslookroomkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 24 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zoete pepers met bieslookroomkaas te bereiden

laat de pepertjes uitlekken in een vergiet of op keukenpapier.
vul de pepertjes met behulp van een spuitzak of theelepel met roomkaas en leg ze op een schaal.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

els

els zegt:
ik wil graag weten weke kaas het lekkerst is ok zelf roomkaas te maken en welke kruiden en de hoeveelheid ik er in moet doen om een lekkere kruiden kaas te krijgen groetjes els
diahendriks

diahendriks zegt:
Ja Daniela dat is ook een leuk idee, maar als het toch iets sneller moet is dit toch een goede optie?
daniela

daniela zegt:
goed idee!maar waarom maak je dan geen verse roomkaas met kruiden/knoflook zelf om de pepertjes te vullen?dat is toch véél lekkerder?