Recept
« Terug naar recepten
Zoete pepers met bieslookroomkaas
PT20M
Zoete pepers met bieslookroomkaas
Een heerlijk zoete pepers met bieslookroomkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Dia Hendriks
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
24 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoete pepers met bieslookroomkaas te bereiden
laat de pepertjes uitlekken in een vergiet of op keukenpapier.
vul de pepertjes met behulp van een spuitzak of theelepel met roomkaas en leg ze op een schaal.
vul de pepertjes met behulp van een spuitzak of theelepel met roomkaas en leg ze op een schaal.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
diahendriks zegt:
daniela zegt:
els zegt: